Ett tips från mig om ett byggföretag i Danderyd och Nacka

Här har du ett byggföretag i Danderyd och Nacka som jag ska berätta mer om – Allsvenska Bygg & Platt AB. Först ska jag såklart hälsa er alla välkomna tillbaka till ett onsdagsinlägg. Så roligt att så många av er fortfarande hänger kvar här och läser och kommenterar. Det ger mig mycket energi och inspiration, ska ni veta. Som ni vet så handlar dagens inlägg om att tipsa om företag som kan erbjuda riktigt bra tjänster eller produkter. Av naturliga skäl kommer dagens tips vara ett byggföretag, och det beror ju såklart på att vi har renoverat nu hemma under en längre period. Vi anlitade Allsvenska Bygg & Platt AB när vi var klara med vad vi ville ha gjort och på vilket sätt. Vi bad om offert på en utförlig köksrenovering, och vi fick tillbaka en fort och den var dessutom mycket tydlig och noggrann. Det var det som avgjorde att vi anlitade Allsvenska Bygg & Platt AB, och det är vi idag mycket nöjda med!

Köket blev verkligen precis så som vi hade önskat. Vi ville ha ett modernt kök, med mycket naturmaterial och naturnära färger. Byggföretaget fick det verkligen att fungera, och därför känner jag att jag utan problem kan rekommendera dem vidare. Hoppas att detta inlägg har varit till nytta för er, och att ni uppskattar när jag tipsar om lokala företag. Jag tror att det är viktigt att göra just det, och det handlar såklart inte om att samarbeta för pengar eller något sådant. Bra företag ska höjas upp, tycker jag!